Een egaal kleurtje of liever een speciale verftechniek?

speciale verftechniekenBinnenschilderwerk

Er is keuze uit een ruim assortiment van kleuren, afwerking of eventuele texturen. Voor verftechnieken zoals patineren, stucco of lichtreflecterende effecten bent u bij ons aan het juiste adres. En dankzij de kwalitatieve verven van BOSS paints en ons oog voor detail bent u zeker van een schitterend resultaat. Wij gaan graag een uitdaging aan, samen met u bekijken we de mogelijkheden en bieden we u een passende offerte aan.

Buitenschilderwerk

Ook de buitenzijde van de woning kan er een stuk mooier uitzien met een likje verf. De buitengevel kaleien geeft de woning een rustiek karakter, maar ook ramen en deuren kunnen er als nieuw uitzien na behandeling. Wist u dat wij ook PVC en aluminium ramen kunnen verven?

 

Behangpapier kent ongeziene mogelijkheden!

decoratief behangpapierWie denkt dat behangpapier enkel voor oudere stijl woningen een oplossing waren denkt verkeerd! Recente jaren zijn toonaangevende merken zoals ARTE en hooked on walls er in geslaagd om behangpapier een moderne toets te geven met meer diepte en structuur. Zo kan men nu met een combinatie van verschillende behangpapieren een heel warme ruimte creëren. Nieuw is decoratieve behang met glanspatronen en natuurlook! Je kan ze bij ons ontdekken.

Decoratieve lijsten en zonnewering.

afwerking met lijstenDankzij de sierlijsten van ORAC kan je alles afwerken tot in de hoekjes. Naast kroonlijsten en plinten zijn er ook moderne sierlijsten die onder meer gebruikt worden om indirecte verlichting in weg te werken. Zo krijgt u een mooie strakke inrichting die past bij het interieur. De overgang tussen muur en plafond wordt met een kroonlijst pas echt boeiend. Van strak tot barok, van decoratief tot functioneel. Met de uitgebreide keuze aan wandlijsten creëer je in een oogwenk een lambrisering of kader op muur en plafond.

Zonnewering en raamdecoratie

Ook voor de ramen zijn er veel mogelijkheden zoals rolgordijnen, stores tot klassieke overgordijnen. Samen met u bekijken we welke oplossing het best past bij uw interieur. Want ook de juiste raamdecoratie zal in grote mate de uitstraling van het interieur bepalen.

Laat je voeten genieten van comfortabele vloerbedekking.

natuurgetrouwe laminaatvloeren

Laminaat

Hoogwaardige kunststof vloeren of vinyl vloeren zijn de ideale keuze voor mensen met hoge kwaliteitseisen en toepasbaar voor een individuele inrichting. Vooral de vloeren uit volvinyl kunnen tegen vocht en water, en daarom bijvoorbeeld ideaal voor badkamer en keuken. Testen tonen aan dat de vloeren ook bij sterke belasting in privé, commerciële en industriële ruimtes toepasbaar zijn.

Door de jaren heen zijn de laminaatvloeren meer en meer natuurgetrouw geworden. Door de structuur zo levensecht te maken is het bijna onmogelijk om het verschil te zien.

Massief parket

Naast de laminaten en vinyls zijn wij ook sterk in massief parket! Steeds topkwaliteit hout, die zo behandeld is dat deze ook in openbare plaatsten inzetbaar is. Dit natuurlijk product voelt warm aan, ook op blote voeten. Er is keuze uit verschillende houtsoorten en structuren. Een vakkundige plaatsing door onze vakmensen zorgt voor jaren zorgeloos plezier van uw parket.